Smappee Energiemonitor

Smappee De Energiemonitor, weet waar U energie heen gaat,

Dat klinkt leuk toch????.

Wij vonden van wel en hebben hem opgenomen in ons assortiment. Wij hebben hem wel zelf geïnstalleerd in de meterkast en zijn hem uitvoerig aan het testen wat het gaat worden.

De beschrijving toont veel goeds de recentie’s niet zo erg. Het is natuurlijk wel dat je een nieuw product een kans moet geven (smappee werkt hard aan software update’s) en dit hebben wij gedaan.

Hij hangt nu sinds 25-08-2017 in onze meterkast en begint warempel al dingen te herkennen. Zoals de koelkast + compressor + nog 6 andere apparaten (die zijn nog onbekend). Hij geeft natuurlijk ook het gewone/live energieverbruik aan maar dit vindt ik in dit geval niet zo interessant aangezien ik hier toon voor heb hangen je ziet wel dat het altijd even duurt voordat toon en smappee het zelfde verbruik aan geven.

Hij is hier te koop.

Screenschot 28-08-2017

Een gedachte over “Smappee Energiemonitor”

 1. We zijn nu ruim een week verder en smappee heeft inmiddels al ruim 30 toestellen gevonden.
  ik moet wel zelf de toestellen een naam geven en uitzoeken welke het is, dit kost wat tijd maar is redelijk eenvoudig je kunt een alarm melding op de gevonden apparaten zetten en zodra je het inschakelt krijg je een melding na een aantal seconden, ook zie je het voorbij komen in de gebeurtenissen en het wordt steeds makkelijker.
  En ongelooflijk hij weet daadwerkelijk welke toestellen wat zijn hiermee bedoel ik dus dat het koffieapparaat ook daadwerkelijk het koffieapparaat blijft.
  Ik ben nog niet klaar met het updaten van alle apparaten en ik ben er ook niet van overtuigd dat ik ze voor 100% zal vinden maar ik verwacht wel aan de 95% te komen.
  Ik merk wel dat de vaatwasser/wasmachine uit meerdere apparaten bestaan is ook wel logisch hier zitten meerdere apparaten in motor/pomp/verwarming deze kan ik wel samenvoegen in smappee dit heb ik op dit moment nog niet gedaan.

  Tot nu toe vindt ik Smappee boven verwachting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *